tisdag, februari 05, 2013

Publiceringsfrenesi på WeRock

Minsann om inte kollegorna på Werock har tagit i å det grövsta och brutalköttat upp en hel del nya grejer på siten.

För egen del mäktade jag endast med att recensera en singel från lokala OUTTRIGGER. Bra då att kollegorna styr upp recensioner av CULT OF LUNAs "Vertikal", STONEWALL NOISE ORCHESTRAs "Salvation", THALAMUS "Soul", och HELLOWEENs "Straight Out Of Hell". Alla recensioner hittar ni här.

 Dessutom har ju sitens läsare röstat fram vilka skivor som var de bästa debutskivorna från Sverige respektive resten av Skandinavien. Nu kan man läsa intervjuer med banden - BLOODRED HOURGLASS från Finland, vars "Lifebound" röstades fram som den bästa debuten från ett band utanför Sverige, och lundabandet TO DUST vars "State Of Nothing" röstades fram som den bästa svenska debuten 2012.

Och vi drämmer till med en tävling också - man kan vinna ett signerat exemplar av "State Of Nothing". Tävlingen hittar ni längst ner i intervjun med TO DUST.

Ytterligare uppdateringar - jag märker att jag ligger efter med att blogga om det då jag verkligen har tankarna på annat som kommande plattor av SLAYER, cymbaler och kommande tillökning till familjen - en hel radda intervjuer med tidigare vinnare i årets debutomröstningar: THE GENERALS, PRAY FOR LOCUST och DEATHENING. 

Plus en recension från Janne Sandstén av bland andra THE SWORDs gig på Debaser Slussen den 19 januari. Janne har i vanlig ordning gått loss med sin kamera, haha!

/Martin

1 kommentar:

Stones sa...

Haha!! Det var ett bra gig!

Featured Post

Fredagslistan 2024, vecka 12: KRSNA-core

 År 1965 hoppade en gammal gubbe vid namn Prabhupada på båten i östra Indien och klev av densamma i New York. Där bodde han en sväng i en pa...

Populära inlägg