fredag, september 21, 2012

Supporta Scenen: NASUM



NASUM tillhör gruppen av de där banden som betyder lite extra för mig.

Jag har under många, många år grämt mig att jag upptäckte bandet alltför sent för att hinna se dem innan Mieszkos bortgång. Därför var jag lika glad som överraskad när bandet meddelade att de skulle göra en avslutande grej och turnera under sommaren med Keijo från ROTTEN SOUND på sång.

Jag blev också lika glad för att det var just han som skulle traktera sången då han är sjukt bra på skriksång, som vansinnigt orolig för att jag inte skulle ha möjlighet att se bandet även denna gång. En våg av lättnad svepte genom kroppen då jag fick reda på att bandet inte bara skulle spela i Malmö, utan även i Köpenhamn som ju verkligen inte ligger långt bort från bostaden. Jag tänker gå på bägge gigen, och handla så mycket merch jag bara har råd med kan jag säga, haha!

Således - supporta scenen om ni inte vill missa världens bästa grindcoreakt NASUM.

Var? Pumpehuset, Studiestraede 52,  Köpenhamn. De har en galen höst att erbjuda oss konässörer av rå musik i övrigt också.

När? Imorgon, lördag 22/9. Dörrarna öppnar 20.00. Första bandet, antingen MASSGRAV eller BLACK BREATH, går på 21.00.

Pris? 125 danska kronor+gebyr. Blir i runda slängar runt 170 svenska kronor. Inte ont alls, ni!

/Martin

Inga kommentarer:

Featured Post

Fredagslistan 2024, vecka 16: Dalarna darkness descends

När jag tänker på idén om landet Sverige och kanske framförallt någon mytologisk bild är det inte sällan Dalarna dyker upp i mitt huvud. Det...

Populära inlägg