onsdag, september 19, 2012

BTBAM - The Making Of...

Parallax II. BETWEEN THE BURIED AND ME - ett band som jag nog får anses vara svårt nerknarkad på. Jag har skrivit så pass ofta om detta magiska band på bloggen att ni nog vet det vid det här laget. Jag har recenserat den första delen av verket "The Parallax" här.

Nu håller bandet på med andra delen, och gör såklart som så många andra band att man dokumenterar inspelningsprocessen och lägger upp på YouTube. Jag gillar verkligen detta grepp får jag säga. Framför allt uppskattar jag att se en trummis som Blake Richardson, mannen ansvarig för dylika konster som de nedan, verkligen kämpa för att sätta grejerna.



BTBAMs musik är ju som skräddarsydd för oss som mer än gärna gottar ner oss i skivor som innehåller tre låtar, men ändå har en speltid på 30 minuter, eller som går bananas att man kör prick två låtar under en spelning efter samma nektarljuva princip. Det stöter såklart också bort en del folk, och kan också för undertecknad bli flera resor för mycket om man inte är på prick rätt humör för bandets tonala utsvävningar. Är man dock det så finns det ingen anledning att inte kolla in även nedanstående film.

 
/Martin

Inga kommentarer:

Featured Post

Fredagslistan 2024, vecka 12: KRSNA-core

 År 1965 hoppade en gammal gubbe vid namn Prabhupada på båten i östra Indien och klev av densamma i New York. Där bodde han en sväng i en pa...

Populära inlägg