onsdag, februari 22, 2012

Vegan black metal chef och annat.

Hell kamrater. Då en sinnessjukt seg förkylning slagit sina klor i undertecknad har jag inte förmått göra så värst mycket annat än att äta glass, slökolla på youtube och somna i soffan under veckan som gått. Jo, jag har förstås varit på legendarisk köpenhamnsspelning á la Århundradets Ös också (som Martin beskrev här nedanför). Men sen blev jag som sagt krasslig. Eventuellt är bacillerna i min hals danska men det är ett mysterium vi aldrig kommer att få veta svaret på. Istället kan vi roa oss med att spana in Vegan black metal chef, ett youtube-fenomen som jag tvivlar på att någon av er har missat. Om mot förmodan så skulle vara fallet så kan ni reparera den skadan här och nu. (För behind the scenes-material kan man kika här.)


Jo, en sak till, jag hade ju helt missat gullungarna ARSIS existens på denna jord. Hur nu det har gått till, det är ju näst intill pinsamt med tanke på hur löjligt bra jag tycker att de är (från och med ikväll). En låt med dessa amerikanska gentlemän dyker snart upp i en fredagslista nära dig, rest assured.

/Susanne

1 kommentar:

Lasse sa...

Snyggt, keep up the good work.

Featured Post

Fredagslistan 2024, vecka 12: KRSNA-core

 År 1965 hoppade en gammal gubbe vid namn Prabhupada på båten i östra Indien och klev av densamma i New York. Där bodde han en sväng i en pa...

Populära inlägg