tisdag, februari 07, 2012

Konsertbonanza

Ja jisses. Dagen börjar ystert med att jag får veta att SKINTRADE är tillbaka, jag gillade bandet som fan på den tiden det begav sig (1993-95) men missade att se dem live. Nu kommer de till Malmö och KB den 30/3 och undertecknad kommer inte bara att finnas på plats utan även att ha hjälm eftersom det gör mindre ont när man i eufori stångar huvudet i en cementpelare då.

Nästa grej som händer är en sån där grej man är kluven till. WASP kommer till Sverige i oktober, och Hässleholm besöks den 10/10. Å ena sidan så älskar jag WASP, å andra sidan så avskyr jag deras faiblesse för att sätta igång LP-skivan i högtalarsystemet och sedan gå ut på scen och mima till denna istället för att spela live. Detta togs till sin spets 2007när de "spelade" hela The Crimson Idol rakt av, jag såg dem då på Trädgår´n i Göteborg. Jag höftade redan under spelningens gång, och detta bekräftades senare av en liveinspelning från samma konsert, att över 50% av utljudet kom från något annat än personerna på scenen. Då svor jag att det skulle vara sista gången Blackie & Co. nafsade kronorna ur min ficka. Det skall dock sägas att jag fått trovärdiga rapporter från senare konserter att de tonat ner förinspelningarna igen. Jag hoppas verkligen det, för om Blackie håller vad han lovar och kör en 30 Years Of Thunder extravaganza med lite ovanliga fräckheter från första skivan och i synnerhet bandets piece de résistance "Kill Fuck Die" i setlisten, ja då åker hjälmen fram igen.




/Alex

Inga kommentarer:

Featured Post

Fredagslistan 2024, vecka 15: Coffin of the Storms

För de som fortfarande ägnar den norska scenen någon uppmärksamhet inträffade nyligen en av årets större händelser: COFFIN STORMS släppte si...

Populära inlägg