måndag, oktober 03, 2011

Nytt på WeRock, samt lite firande.

En något skral recensionsomgång denna gång får jag säga. I alla fall vad gäller kvantitet. För det är sannerligen inga fel på kvaliteten på recensenternas texter. Jonte har invändningar mot att ICHORs "Benthic Horizons" är för polerad - och jag kan förstå hans invändningar, även om jag själv verkligen gillar det jag hör på tyskarnas andra fullängdare.

Allra bäst är KITTIE när de hittar balansen mellan stenhårt och känslosamt; när den nerviga rensången går hand i hand med heligt förbannad growl, och låtarna tillåts uppvisa det breda spektrum bandet är kapabelt till. Se där en alldeles utmärkt ingress till Fredriks recension av "I've Failed You" från KITTIE.

Fredrik har även tagit sig an SOLITUDE AETURNUS "In Times Of Solitude" - och han är inte nådig i sin kritik av plattan.


Från undertecknad får ni en recension av MASTODONs "The Hunter".

Sen får ni en liten bild från verkligheten. Ber om ursäkt för om någon blev rädd för den något maniska blicken jag är iklädd. Det var inte alls meningen. Alex och jag har haft en överrenskommelse att om vi på en enskild dag gick över 100 besökare på bloggen så skulle vi köpa prinsessbakelse. Ja, det låter helt bananas, men vi gillar bägge att ta alla chanser att sockra tillvaron. I torsdags bestämde sig 106 personer för att surfa in på bloggen, och vi är såklart glada över detta och tackar som satan helt enkelt.

/Martin

4 kommentarer:

Kim sa...

Grattis till er!
(Men blandar du inte ihop vem som författat KITTIE- och SOLITUDE AETURNUS-recensionerna, det står något annat på siten...)

Metallbibliotekarien sa...

Tack tack! Och du har såklart rätt i att jag hade blandat ihop skribentnamnen, men nu är det ändrat :-)

Stones sa...

Stort Grattis till er, hoppas att det smakade!

Metallbibliotekarien sa...

Stones: Det smakade bra som satan :-)

Featured Post

Fredagslistan 2024, vecka 16: Dalarna darkness descends

När jag tänker på idén om landet Sverige och kanske framförallt någon mytologisk bild är det inte sällan Dalarna dyker upp i mitt huvud. Det...

Populära inlägg