fredag, oktober 07, 2011

Fredagslistan deluxe FTW!

Nu ska ni få ett bra exempel på att metalheads söker sig till Helsingborgs bibliotek. Susanne Johansson, kick-ass illustratör och metalhead har börjat ett vikariat på Ödåkras bibliotek. Detta måste vi ju såklart uppmärksamma med att låta Susanne kontribuera låtar till fredagslistan.

GHAMOREAN, känner ni till det bandet? Jag gjorde det fan inte kan jag säga. Men det låter bra. Jag kan inte säga att jag gillar allt som Susanne har tagit med, jag menar KYLESA? Såsigt som satan. Fast jag borde ju inte säga något, med tanke på att jag har med en låt från CHICKENFOOTs senaste platta.

Alex diggar inte MINISTRY. Jag har faktiskt inget emot det bandet, lyssnade idogt på Psalm 69 under gymnasietiden, men övergav bandet för andra tongångar. Inte 220 VOLT som Alex har med på listan. Definitivt inte min bag, men helt klart bättre än LouTallica. Fuck off.

Listans upplägg:

Min del är först. Avslutas med THRESHOLDs Elusive. Sen kommer Susannes del - den avslutas med AMENRAs gastkramande .Silver Needle.Golden Nail. Alex avslutar med sitt vanliga mjäk.

/Martin

3 kommentarer:

Kim sa...

Haha, tur att det är uppenbart för bloggföljaren att du och Alex är såtaste vänner trots allt...

Snygga bilder på Susannes sajt! Vi har några böcker på biblan med hennes illustrationer, om jag inte tar fel.

Metallbibliotekarien sa...

Den vänskapen behöver man inte tvivla på :-)

Susannes grejer är imponerande, kan inte annat än hålla med.

Susanne sa...

Tackar! :) Kul att höra, även om den där sidan inte uppdaterats på typ två år eller så...

Featured Post

Fredagslistan 2024, vecka 12: KRSNA-core

 År 1965 hoppade en gammal gubbe vid namn Prabhupada på båten i östra Indien och klev av densamma i New York. Där bodde han en sväng i en pa...

Populära inlägg