tisdag, september 06, 2011

Moodswings

Hoj!


Gårdagen var i sanning ingen dag som kommer gå till historien som den bästa i mannaminne. Till en av mina verkligt svaga sidor hör min extrema väderkänslighet - regn har en förödande effekt på mig och när det kommer i sådana mängder som igår - ja då blir det inte bättre haha!


Måndag dessutom - trött och sliten masar man sig upp i något sorts form av existens för att ta sig an dagen. Och den blev bättre, mycket eftersom jag sysselsatte mig med att faktiskt bejaka mitt miserabla känsloläge genom att göra en spellista synnerligen lämpligt benämnd Depression&Despair. Grundregeln - låten, bandet eller skivnamnet skulle innehålla ena eller bägge orden depression och despair. Och vara tung såklart. Men jag kunde såklart inte motivera detta i längden - att gå runt och vara sur och grinig blir efterhand väldigt kontraproduktivt och jag bestämde mig för att ta tag i detta med att göra en lista som trotsade vädret - ergo Fuck you regnet.



Kriteriet för denna lista är att den innehåller låtar som alltid får mig på gott humör. Det finns såklart några udda fåglar i denna lista - framför allt för läsare som vet att jag gillar grindcore extremt mycket kommer nog att rygga tillbaka när de ser att listan innehåller Superstitious av EUROPE exempelvis. Men ni kommer få svårt att hävda att gitarrsolot i den låten inte hör till ett av de bästa solona som har spelats in. Överhuvudtaget.



/Martin

Inga kommentarer:

Featured Post

Fredagslistan 2024, vecka 15: Coffin of the Storms

För de som fortfarande ägnar den norska scenen någon uppmärksamhet inträffade nyligen en av årets större händelser: COFFIN STORMS släppte si...

Populära inlägg