torsdag, juli 07, 2011

Metallbibliotekarien på Getaway

Så, kunde såklart inte avhålla mig från att blogga lite under semestern, haha!

Tänkte bara berätta att jag är på plats i Gävle på Getaway för WeRocks räkning och det kommer att bli en hel del uppdateringar på siten under festivalens gång. Programmet ser riktigt bra ut, solen skiner, uppkopplingen funkar - med andra ord: förutsättningarna för en riktigt bra festival finns i allra högsta grad.

Band som lirar under dagen: EVERGREY, DEATH ANGEL, CORROSION OF CONFORMITY, MONSTER MAGNET, PAPA ROACH, GHOST, GRAVEYARD, DEATHDESTRUCTION och MARDUK. Plus några andra såklart. Jag kommer nog att välja att se GHOST framför PAPA ROACH då de spelar samtidigt, bara för att kunna säga att, jo, jag har sett GHOST.

Edit: Nu kan ni ta del av del 1 av festivalrapporteringen här.

/Martin

2 kommentarer:

Alex sa...

Martin - Notera att Ghost även spelar på Malmöfestivalen, den 22/8 (eller 23:e). Du kan således lugnt välja Papa Roach före :)

Metallbibliotekarien sa...

Haha - okej, good to know. Får se hur jag gör. GHOST spelar inomhus är och jag tror att de kommer mer till sin rätt där än utomhus faktiskt.

Featured Post

Fredagslistan 2024, vecka 16: Dalarna darkness descends

När jag tänker på idén om landet Sverige och kanske framförallt någon mytologisk bild är det inte sällan Dalarna dyker upp i mitt huvud. Det...

Populära inlägg