fredag, juli 08, 2011

Just nu på festivalen pt 3

Soundcheck på största scenen av Engelska EVILE vars basist Mike Alexander omkom för två år sedan av en blodpropp i lungan. På turné i Sverige som support till ENTOMBED. Bandet skulle ha spelat på Getaway redan förra året, men fick av förklarliga skäl ställa in. Därför är det extra kul att festivalen har bokat bandet detta år i stället.

Ska bli riktigt kul att höra bandet. Innan dess klämmer jag som uppstart in lite lokal black metal i form av TYRANT WRATH. Dagen är synnerligen välspäckad med band som PRAY FOR LOCUST, VOMITORY, SOREPTION, AMORPHIS, DESULTORY, KREATOR och OPETH. Dessa band har jag ambitionen att skriva om i alla fall. I mån av tid kommer jag även kika lite på HARDCORE SUPERSTAR, DANZIG och THE DARKNESS. En bra dag helt enkelt :-)

/Martin

1 kommentar:

Metallbibliotekarien sa...

Givet att jag kollar på PRAY FOR LOCUST! Har hört att de ska vara bra live :) Värmde dock upp med lite TYRANT WRATH, lokalt black metalband. Riktigt bra!

Featured Post

Fredagslistan 2024, vecka 12: KRSNA-core

 År 1965 hoppade en gammal gubbe vid namn Prabhupada på båten i östra Indien och klev av densamma i New York. Där bodde han en sväng i en pa...

Populära inlägg