tisdag, maj 17, 2011

Supporta scenen: Evocation, The Black Dahlia Murder, Amon Amarth

Ikväll ges det möjlighet att få en kväll av totalmangel om man beger sig till Vega i Köpenhamn - headlinande AMON AMARTH tar med sig THE BLACK DAHLIA MURDER och EVOCATION i ett försök att bräcka antalet sextondelar på bastrummor under en konsert. Och frågar ni mig så har de ju en fullt rimlig chans att lyckas, haha!

EVOCATION är en rimligt ny bekantskap för mig - men jag gillar vad jag hör i boråsarnas blandning mellan göteborgsdödsen och stockholmsdödsen. Hur det låter? Kolla här.

THE BLACK DAHLIA MURDER är jag mer bekant med - bandet golvade mig nästan totalt förra gången jag såg bandet, och förväntningarna är ganska högt uppskruvade faktiskt. Jag hoppas få höra åtminstone någon ny låt från kommande "Ritual". Hur bandet låter? Kolla här.

Och avslutande AMON AMARTH - ja, det kommer bli bra eftersom bandet har en hög lägstanivå, men det blir allt till att de är på tårna och inte blir lika bekväma som senast jag såg bandet. Då tyckte jag att förbandet ENTOMBED visade att de fortfarande är hungriga och AMON visade sig vara något för nöjda för att jag skulle ta fram de högre betygen. Å andra sidan - är de spelsugna så kan det bli fruktansvärt bra också. Hur de låter? Kolla här och här.

Alltså -

Vad: AMON AMARTH, THE BLACK DAHLIA MURDER, EVOCATION

Var: Vega, Köpenhamn, Enghavevej 40

När: Idag, kl. 20.00

Hur mycket: 250 danska spänn i dörren, 220+förköpsavgift på 20 dkk om man köper via nätet.

/Martin

Inga kommentarer:

Featured Post

Fredagslistan 2024, vecka 12: KRSNA-core

 År 1965 hoppade en gammal gubbe vid namn Prabhupada på båten i östra Indien och klev av densamma i New York. Där bodde han en sväng i en pa...

Populära inlägg