tisdag, april 19, 2011

Imorgon lirar ett av de kanske mest intressanta banden inom metalscenen, MESHUGGAH, på Amager Bio. Att säga att jag har sett fram emot denna konsert är verkligen en underdrift - tydligen ska bandet vara någonting i hästväg i en livesituation.

Jag har verkligen inte svårt att tro på detta påstående om man ska gå på det som bandet presterar på ganska nya livesläppet "Alive". Jo, skitlam titel. Men musiken. Jösses alltså - precisionen i liret är förbluffande och det är bitvis så tungt att det känns som om ett lastbilssläp med städ mest reduceras till en fjäder i tyngd.


Att bandet dessutom har utlovat smakprov från kommande släppet gör ju verkligen inte saken sämre eller hur? Nä, precis haha!


Alltså: MESHUGGAH på Amager Bio, Köpenhamn 20/4. Biljetterna kostar 240 danska kronor. Man får dessutom, om man nu känner för det, chansen att se THE PSYKE PROJECT och SCAMP. Dörrarna öppnas 19.00.


/Martin



Inga kommentarer:

Featured Post

Fredagslistan 2024, vecka 16: Dalarna darkness descends

När jag tänker på idén om landet Sverige och kanske framförallt någon mytologisk bild är det inte sällan Dalarna dyker upp i mitt huvud. Det...

Populära inlägg