tisdag, mars 15, 2011

Tisdagstävling

I min totala ofullmåga att i skrivande stund göra något konstruktivt så utlyser jag en liten tävling igen. Priset blir "fint", men jag avslöjar inte vad det är ännu. Allt för att hålla mystiken uppe. Eller förväntningarna nere. Eller lite av båda.

Dagens fråga då, FRÅGAN LYDER: Vad finns det för musikalisk connection mellan Beethoven och KISS. Således spelar det ingen roll huruvida gamle Ludde ibland slukade eld och kallade sig The Demon, eller huruvida Paul någon gång haft kravatt och lustig vit peruk, det är den rent musikaliska kopplingen jag är ute efter.

Ledtråd: Det var inte lika självklart för Beethoven på sin tid som det är för KISS idag att denna frågan kan ställas. Mer får jag iche säga.

Endast korrekta svar får chans till priset, såtillvida inkorrekta svar inte är fulla med beröm och allmänt fjäsk i vilka fall även dessa kommer att tas i beaktande. Tävlingens svar samt eventuell vinnare redogörs på fredag eftermiddag.

Lycka till gott folk! Och maila era svar till mig på alexander.bergdahl@helsingborg.se

/Alex

Inga kommentarer:

Featured Post

Fredagslistan 2024, vecka 16: Dalarna darkness descends

När jag tänker på idén om landet Sverige och kanske framförallt någon mytologisk bild är det inte sällan Dalarna dyker upp i mitt huvud. Det...

Populära inlägg