onsdag, mars 16, 2011

Gillar

ni inte detta kan jag bara beklaga. Det kommer förmodligen inte komma en grindcoreplatta som är bättre än denna i år. Recension av plattan finner ni imorgon kväll på WeRock.

1, 2, 3, 4 - mosh!
/Martin

4 kommentarer:

Alex (såklart) sa...

"Det kommer förmodligen inte komma en grindcoreplatta som är bättre än denna i år."

Utan att ha hört skivan eller en endaste ton så skriver jag under på det direkt. Inte en enda. Däremot kommer det att finnas inspelningar av prasslande plastpåsar från Ica Maxi på Drottninggatan i Helsingborg gjorda i toalettstolen på en långfärdsbuss som röner en större kulturell upplevelse, och jag for one skulle nog hellre ysta upp 179 kronor för en skiva med dylika ljud än Rotten Sound. Men det är ju bara jag.

Metallbibliotekarien sa...

Hörde att Lili&Susie var på gång med en comebackplatta utefter de linjerna. Visserligen skulle den kosta 2000 spänn men då ingår även påsen i fråga enligt mina uppgifter. Jag är inte riktigt sugen på den plattan, men det är ju bara jag ;-)

Alex sa...

Man får ju vara tacksam att Lili & Susie orkar köra en comeback till efter 2009 års lite svala dylika, men jag förstår tillfyllest din indignans över priset eftersom du har fullt upp med att jaga tag i alla utgåvorna av Linda Bengtzings nya samlingsskiva Min Karusell. Vad var det nu Barney i ND sade till dig när du spelade upp Jag Ljuger Så Bra för honom och headbangade i takt? GET THE FUCK OUT YOU MISPLACED FUCKING POP-STRING?

Metallbibliotekarien sa...

Precis, tror hon att man är gjord av pengar?! Ja, du milde tid. Nä, Barney tackade för den ironiska underhållningen, och undrade vidare om sagda låt räknades som musik sedd som en kommentar till det digitala samhället eller bara en ljudförorening. Jag sade att saken debatteras fortfarande och att jag inte visste själv.

Featured Post

Fredagslistan 2024, vecka 12: KRSNA-core

 År 1965 hoppade en gammal gubbe vid namn Prabhupada på båten i östra Indien och klev av densamma i New York. Där bodde han en sväng i en pa...

Populära inlägg