torsdag, februari 10, 2011

Napalm Death - The Verdict

Dear Mr Soundengineer, please stop with the smoke. We're not a smoke band. Orden är Mark "Barney" Greenways efter den inledande kanonaden av furiös grindcore NAPALM DEATH levererade i tisdags på The Rock. Jag hade ganska höga förväntningar på konserten - att jag inte blev besviken kan man läsa mer om i recensionen på WeRock som lades upp i går kväll. Den hittas här.

Det kommer också en intervju som jag gjorde med Barney innan konserten. En trevligare intervju har jag faktiskt inte varit med om. Ni som känner till bandet sedan innan vet att den mannen gillar att prata, och att han verkligen är engagerad till 100 % i det han tar sig för. Han berättade till exempel att bandet alltid tackar ja till intervjuförfrågningar, alldeles oavsett om man skriver för en stor publikation eller mindre webzines helt enkelt för att det ingår i bandets identitet. Synnerligen ödmjukt får jag säga. Nedan en länk till en film där Barney introducerar Continuing War On Stupidity. Bloggen lägger ner så fort jag ska klistra in filmer direkt. Därav denna lösning...

Napalm Death - Barney Speaks

/Martin

4 kommentarer:

Tomasz Swiesciak sa...

Bra recension och jag gillar Barneys filosofi om intervjuer. Jag håller med fullt ut och hade varit likadan om jag hade haft band.

Metallbibliotekarien sa...

Tack! Barney ger verkligen ett genuint intryck. Längesedan jag gjorde en intervju som var lika trevlig som givande faktiskt.

Stones sa...

Kanon recension. Barney verkar vara en riktigt skön lirare, så skulle alla vara, vad enkelt det skulle bli.

Kim sa...

De gjorde också en kanonspelning inför alldeles för lite publik på Close Up-båten i torsdags. Jag hoppas få upp en rapport om det på WeRock.se innan helgen är slut.

Featured Post

Fredagslistan 2024, vecka 15: Coffin of the Storms

För de som fortfarande ägnar den norska scenen någon uppmärksamhet inträffade nyligen en av årets större händelser: COFFIN STORMS släppte si...

Populära inlägg