fredag, januari 14, 2011

Fredagslistan

God Morgon!

Jag ljög lite när jag sa att jag sätter stopp för grindcoreraseriet i och med recensionen av EXHALEs "Blind" - det blev ju snudd på omöjligt när man ska se legenderna NAPALM DEATH i början av februari. Det var prick det enda bandet som jag ville se på Close-Up Båten så jag var lite bitter över att jag inte ska med på den i år. Desto större blev glädjen när jag fick reda på att bandet spelar på The Rock i Köpenhamn några dagar innan kryssningen. Därför satte jag ihop ett gäng låtar baserat på den setlist bandet körde den 10 december 2010 i Prag. Fantastisk musik, så den listan har gått varm senaste dygnet, haha! I övrigt har jag varit ganska sparsmakad - endast två andra plattor har det lyssnats på ordentligt.


Alex del av listan domineras i en eller annan form av Doro. Det låter tyskt åttiotal så det bara skriker om det, så det blir väldigt svårt att hävda att listan inte har variation denna veckan, minst sagt!


Här får ni ett bildmässigt exempel på det:










Trevlig helg!
/Martin

3 kommentarer:

Tomasz Swiesciak sa...

Som ett fan av Nasum, har du hört Gadget?

Metallbibliotekarien sa...

Hört talas om, men ej hört. Endast en tidsfråga dock, haha!

Tomasz Swiesciak sa...

Gör så för att jag tycker det påminner väldigt mycket. Bra tronarvingar om än inte lika hög klass.

Featured Post

Fredagslistan 2024, vecka 16: Dalarna darkness descends

När jag tänker på idén om landet Sverige och kanske framförallt någon mytologisk bild är det inte sällan Dalarna dyker upp i mitt huvud. Det...

Populära inlägg