onsdag, januari 12, 2011

Diverse nytt på WeRock

God förmiddag!

Det finns i vanlig ordning lite nya recensioner på WeRock så här i mitten på månaden: GHOST, WOE, ISKALD och EXHALE hör till banden vars alster dissekeras av skribenterna. För egen del sätter jag nu punkt för grindcoreraseriet i form av recensionen av EXHALEs "Blind", men tro för den sakens skull att jag kommer dra ner på att recensera riktigt extrem musik, hehe!
Det pågår också en mycket aktiv omröstning om vilken som var den bästa svenska debuten 2010. Mig veterligen har vi inte haft en omröstning som dragit så många röstande på bra länge. Kul! I skrivande stund leder TRIDENT med "World Destruction", en riktigt bra platta om ni frågar mig, men tycker man att GHOST, BOMBUS, IMPERIAL STATE ELECTRIC, ISTAPP, PRAY FOR LOCUST, NECRONAUT eller ZOMBIEKRIG gjorde bättre plattor så tveka inte att gå in och rösta - röstningen stänger kl. 24.00 på söndag.
/Martin


Inga kommentarer:

Featured Post

Fredagslistan 2024, vecka 16: Dalarna darkness descends

När jag tänker på idén om landet Sverige och kanske framförallt någon mytologisk bild är det inte sällan Dalarna dyker upp i mitt huvud. Det...

Populära inlägg