torsdag, april 29, 2010

Lyssning

För de allra flesta är EXODUS känt som bandet som Kirk Hammett startade och sedan lämnade för METALLICA, och för thrashklassikern "Bonded By Blood". Sitter just nu med bandets kommande "The Atrocity Exhibition - Exhibit B" dånande i lurarna - och det låter väldigt bra måste jag säga! Om "Shovel Headed Killingmachine" föll några av er på läppen vågar jag påstå att ni kommer gilla även "...Exhibit B". Det är definitivt inget trött band som kör igång kvalitetsthrashmanglet. Ni kommer att hitta en recension av plattan på WeRock på släppedagen som är den 7/5.




Något mer extrema BRAIN DRILL står för en väldigt mycket mer extrem lyssningsupplevelse med kommande "Quantum Catastrophe", en skiva som jag skrivit om tidigare på bloggen. BRAIN DRILLs musik faller helt klart inom kategorin som man antingen gillar eller avskyr, och för egen del har jag sett fram emot kommande plattan en hel del - hittills är jag inte besviken på vad bandet presterar - dessutom har de styrt upp produktionen en hel del om man jämför med förra släppet "Apocalyptic Feasting". Recension av "Quantum Catastrophe" kommer att finnas på WeRock samt Metal Covenant på släppedagen 11/5.

Inga kommentarer:

Featured Post

Fredagslistan 2024, vecka 13: Hetast just nu enligt Martin

 Gott folk!  Idag är det långfredag. En dag som, om du är kristen, ska tillbringas i dyster kontemplation över att Jesus spikades upp på kor...

Populära inlägg