tisdag, november 10, 2009

Orsaker till extas

Deprimerande väder i Helsingborg idag. Misären hänger som en giljotinbila över hela stan. Desto större anledning att lista lite saker som ger anledning att känna sig extatisk.

1. Re-aktiverade thrashbandet AUTO DA FÉ med undertecknad på trummor kommer att uppvigla populasen på Helsingkrona Nation i Lund imorgon. Fler låtar än de som ligger på myspace kommer att liras.

2. IMPIOUS är en riktigt bra band - "Death Domination" är fruktansvärt stark och kommer att glädja lyssnare av högkvalitativ dödsmetall riktigt ordentligt.

3. Listan över de 10 absolut bästa metalplattorna från Sverige börjar finna sin slutgiltiga form. Publiceras på Werock i mitten på december.

2 kommentarer:

Kim sa...

Hoppas spelningen igår gick bra, det låter iaf förbaskat bra på eran Myspace :) Ser fram emot när vi får recensera AUTO DA FÉs första platta...

Metallbibliotekarien sa...

Kim: den gick helt okej :)Det var moshpit alltsomoftast :D Fick möjlighet att spela på ett riktigt bra trumset (tack för det Sunnhagen om du läser detta) som gjorde giget riktigt kul. Platta, kan det kanske bli men sannolikheten är nog inte särskilt stor, men en inspelning och sedan lägga ut på Myspace kanske kanske. Är ärligt talad helt utmattad efter allt repande *skratt*.

Featured Post

Fredagslistan 2024, vecka 12: KRSNA-core

 År 1965 hoppade en gammal gubbe vid namn Prabhupada på båten i östra Indien och klev av densamma i New York. Där bodde han en sväng i en pa...

Populära inlägg